Donaris 930 x 122

arbori

PITEŞTI: SUTE DE ARBORI TĂIAŢI

Piteşti: Sute de arbori tăiaţi. Pe domeniul public al Piteştiului au fost plantate anul trecut peste 319.000 de fire de flori şi bulbi de lalele (circa 150.000 de bulbi de lalele), potrivit datelor transmise de Salpitflor Green, societate a municipalităţii.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

De asemenea, conform sursei citate, în special la cererea asociaţiilor de locatari şi proprietari, tot în anul 2016 angajaţii societăţii au plantat aproape 48.000 de bucăţi de gard viu, 162 de trandafiri, 819 conifere, în jur de 3.500 de arbuşti şi 273 de arbori.

Au fost toaletaţi şi peste 2.800 de pomi. În plus, au fost organizate acţiuni de tăiere a 368 de arbori şi arbuşti care, potrivit societăţii, fie reprezentau un pericol pentru siguranţa populaţiei, fie crescuseră la întâmplare.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

O parte dintre piteşteni au devenit suspicioşi şi nu mai cred în astfel de argumente (chiar şi atunci când, posibil, sunt reale) după ce aşa-zisa regenerare urbană a Piteştiului a însemnat şi măcelărirea de arbori şi distrugerea de spaţii verzi şi parcuri. Amănunte despre măcelul din trecutul recent, AICI. (Foto Arhivă: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3