NOR CURIER 930X122

declarație de avere

PREFECTUL DRAGNEA, AVERE IMPRESIONANTĂ

Emilian Dragnea, prefectul județului Argeș, și-a depus o nouă declarație de avere.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

Potrivit documentului, prefectul are trei terenuri în Mozăceni, două în Arefu și unul în Izvoru. Terenurile din comuna Mozăceni, dobândite în anul 1994, au 8,5 hectare (teren intravilan), 1 hectar (teren forestier) și, respectiv, 0,33 de hectare (teren intravilan).

Terenurile din comuna Arefu, forestiere, sunt dobândite în 2003 și 2016 și împreună au peste un hectar. Terenul, agricol, din comuna Izvoru a fost moștenit în 2016 și are o suprafață de 5,25 de hectare (click pe imagine pentru detalii):

Citiți și: Pitești. Verificări de urgență la Spitalul Județean: „Să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”

În noua sa declarație de avere, prefectul menționează că are, împreună și cu soția, 4 apartamente și o casă de locuit: 2 apartamente și casa de locuit în Pitești – Centru, un apartament în București și un altul în Mozăceni (click pe imagine pentru detalii):

Are 7 depozite bancare, deschise, între 2013 și 2018, fie la BRD, fie la BCR, în total însumând peste 480.000 de lei. Prefectul de Argeș și hârtii de valoare (tituluri de stat, certificate, obligațiuni) la Fondul Proprietatea (click pe imagine pentru detalii):

Din salariul de prefect, încasează anual mai bine de 300.000 de lei. La această sumă se adaugă, printre altele, bani din acțiuni de la Fondul Proprietatea.

Soția prefectului, Elena Dragnea, are un venit anual de peste 70.000 de lei (click pe imagine pentru detalii):

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3