NOR CURIER 930X122

gogu_zahar

Prefectul vrea sa anuleze noi titluri de proprietate

Gheorghe Davidescu, prefectul judetului Arges, ne-a declarat ca intentioneaza sa solicite in instanta anularea unor noi titluri de proprietate dupa ce a avizat o actiune similara in cazul unor titluri de proprietate din padurea Trivale. Prefectul are acelasi motiv ca si in cazul padurii Trivale, si anume faptul ca titlurile respective ar fi fost emise ilegal.

Gheorghe Davidescu, prefectul judetului Arges, ne-a declarat ca in momentul de fata sunt in plina desfasurare controale complexe la Primariile din Bascov si Malureni, dar ca deja au fost depistate unele nereguli. Astfel, in ceea ce priveste Primaria Bascov, prefectul ne-a declarat ca intentioneaza ca in perioada urmatoare sa solicite instantei de judecata anularea unor titluri de proprietate pentru terenuri cu vegetatie forestiera. „Este vorba de padurea de langa hanul de la Valea Ursului care a fost acordata unor persoane care nu aveau acest drept. Voi face demersuri pentru anularea titlurilor de proprietate respective, asa cum am procedat si cu titluri de proprietate din Trivale”, ne-a declarat Davidescu. De asemenea, prefectul a intentat deja procese pentru anularea a 7 titluri de proprietate si la Berevoesti, tot pentru punere ilegala in posesie de paduri, conform propriilor sale afirmatii.

 

{loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90