930 x122 grota rece

iarna

PREGĂTIRI PENTRU IARNĂ ÎN MIOVENI

Pregătiri pentru iarnă în Mioveni. Având în vedere schimbarea vremii și avertizările meteo din ultima perioadă, odată cu apropierea sezonului rece, autoritățile din Mioveni au luat măsuri privind pregătirea parcului auto din subordinea SC Servicii Edilitare pentru Comunitate pentru intervențiile specifice iernii.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Rețeaua de străzi a orasului Mioveni este de 487.202 mp, iar reţeaua de alei de acces, parcări, trotuare, aflate în administrația Consiliului Local Mioveni este în lungime de aproximativ 61 km, dintre care 41,14 km străzi și 14,59 km trotuare.

Conform planului, pentru operativitate maximă orașul a fost împărtit în 5 zone, în fiecare zonă fiind organizată câte o echipă de deszăpezire coordonată de câte un reprezentant al Comandamentului de Interventie al S. Ed. C. Mioveni, pentru deszapezire și combaterea poleiului sau a altor forme meteorologice periculoase specifice sezonului de iarnă.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Pentru contracararea efectelor ninsorii si poleiului sunt procurate următoarele materiale:
– Sare 350 de  tone
– Nisip 350 de tone
Fondanţi chimici în amestecuri omogene:
– Clorură de calciu granule – 25 de tone
– Inhibitor 350 kg
Cantitatea de material antiderapant se va suplimenta în caz de necesitate.

Activitatea de deszăpezire, prevenire şi combatere a poleiului constă în curăţarea şi transportul zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau de îngheţ, prin executarea unor lucrări specifice sezonului de iarnă şi se desfăşoară de regulă în perioada 15 noiembrie – 15 martie. În situaţii deosebite, în funcţie de condiţiile meteo, aceste intervenții au loc de urgență şi în afara perioadei, ori de câte ori este nevoie.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3