930 x122 grota rece

simfonia lalelelor

PREMIERĂ LA SIMFONIA LALELELOR

Premieră la Simfonia Lalelelor. La sfârşitul săptămânii viitoare (21-23 aprilie 2017) în Piteşti va avea loc cea de-a 40-a ediţie a Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: 146.000 € pentru ,,Simfonia Lalelelor”!

Evenimentul se va desfăşura după tipicul anilor anteriori, cu primirea invitaţilor la Primărie, parada florilor pe traseul Primărie – Casa Cărţii, târg de flori şi de pomi în Centru, expoziţie dendro-floricolă la Casa Cărţii, spectacole în aer liber şi manifestări ştiinţifice în colaborare cu Universitatea de Stat din Piteşti.

Parada florilor de pe 21 aprilie va fi deschisă de două care alegorice, care vor fi realizate de angajaţi ai municipalităţii şi voluntari, inclusiv din Olanda (Piteştiul este înfrăţit cu oraşul olandez Tynaarlo, în care anual se desfăşoară un festival al florilor).

Citiți și: Pitești. Record de spectatori la concertul lui Ștefan Bănică Junior!

În premieră faţă de ediţiile precedente, după paradă carele alegorice vor fi duse în faţa complexului comercial Trivale, acolo unde piteştenii vor putea face fotografii cu acestea pe tot parcursul Simfoniei.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3