EcoMoto 930×122

ion dumitru

PRIMAR ARGEȘEAN, CERINȚĂ PENTRU GRINDEANU

Primar argeșean, cerință pentru Grindeanu. 

Citiți și: Autostrada A1 Pitești-Sibiu: Progrese impresionante pe secțiunea 5

Primarul comunei argeșene Albota, Ion Dumitru (PSD), i-a cerut prim-ministrului Sorin Grindeanu, cu ocazia vizitei pe care acesta a făcut-o ieri în Mioveni, să analizeze unele prevederi ale proiectului legii salarizării. 

”Aș vrea să vă uitați asupra legii salarizării, pentru că nu este permis ca aparatului propriu al primarului să-i stabilească salariul Consiliul Local. Eu cred că cel care muncește cu aparatul propriu din Primărie cunoaște cel mai bine cât muncește fiecare.

Citiți și: Argeș. O rută feroviară cu istorie aparte, ar putea fi redată circulației trenurilor

(…) Nu l-am votat pe Iohannis, nu vreau să-mi ia el apărarea – că l-am văzut la televizor că, vai, Doamne!, ne poartă de grijă nouă, administrației locale. Și nu-mi place, să ne poarte de grijă cei pe care i-am votat și i-am susținut!”, a spus Ion Dumitru, care este și președintele Asociației Comunelor din Argeș.

Amintim că ieri premierul Sorin Grindeanu a fost prezent în Mioveni, acolo unde a purtat discuții cu reprezentanții județului (mai multe informații despre vizita în Mioveni a prim-ministrului, AICI(Sursa: agerpres.ro, editarea și titlul: ePitești.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90