930 x122 grota rece

arhitect şef

PRIMĂRIA A SUFERIT O GREA PIERDERE

Primăria Piteşti a suferit o pierdere grea în aceste zile, unul dintre cei mai importanţi oameni din instituţie plecând prin transfer la Inspectoratul de Stat în Construcţii.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Este vorba de arhitectul-şef al municipiului, Ştefan Mihăiță Zdrafcu. Acesta a ocupat funcţia de arhitect-şef în ultimii patru ani. El s-a întors, practic, la instituţia la care a lucrat înainte de a câştiga concursul organizat la Primăria Piteşti. Printre motivele invocate Zdrafcu menționează la loc de cinste salarizarea: „Salariul de la Primărie era o mizerie, iar eu mai am puţin timp până la pensie.”

Urmează ca pe 28 iulie Primăria să organizeze un nou concurs pentru ocuparea postului vacant de arhitect-şef al Piteștiului.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Despre Ştefan Mihăiţă Zdrafcu puteți citi și aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/scandalos-arhitectul-sef-al-pitestiului-s-ratoit-la-batrani-citeste-dialogul/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90