EcoMoto 930×122

parcari

PRIMĂRIA, AFACERE BĂNOASĂ

Primăria, afacere bănoasă. Potrivit unui raport al Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului, anul trecut Primăria Pitești a încasat de pe urma parcărilor cu taxă de la blocuri şi a parcărilor cu plată de pe domeniul public nu mai puțin de 2.800.000 de lei.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

În trimestrul IV, de exemplu, previzionarea iniţială a fost depăşită cu 77% (!), încasându-se suma totală de 450.000 de lei.

Autorităţile locale din Piteşti au decis să extindă parcările publice cu taxă, mai multe locuri de parcare din municipiu fiind dotate cu parcometre.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

În ceea ce priveşte locurile de parcare cu taxă de la blocuri, acestea continuă să fie atribuite conform unui regulament elaborat de Consiliul Local, dar numai acolo unde numărul de locuri nu este mai mic decât numărul de maşini aferent unui bloc.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3