Donaris 930 x 122

cursuri

PRIMĂRIA PITEȘTI ÎȘI TRIMITE ANGAJAȚII LA POIANA BRAȘOV PENTRU „INSTRUIRE”

25 de funcționari publici, angajați ai Primăriei Pitești, vor pleca pentru trei zile în Poiana Brașov pentru „cursuri de instruire și dezvoltare”.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Costul total al „sejurului” este de 70.000 de lei, adică de 14.808,55 de euro fără TVA. Cu tot cu TVA, pentru cei 25 de funcționari se achită 17.622,17 euro. Asta înseamnă în jur de 700 de euro pe cap de funcționar public.

Cursurile se vor desfășura în perioada 30 septembrie-2 octombrie 2019, după cum precizează pentru publicația noastră Ana Stancu, consilier la Compartimentul de Relații Publice al Primăriei Pitești.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Firma cu care municipalitatea a încheiat contractul pentru serviciului de ”organizare curs de instruire și dezvoltare a abilităților personalului din instituție în domeniul planificării strategice” se numește S.C. T.Q.M. Consulting S.R.L. și este din municipiul Brașov.

Potrivit ofertei din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, „prestatorul serviciilor de organizare curs de instruire și dezvoltarea abilităților personalului în domeniul planificării strategice va fi responsabil cu asigurarea următoarelor servicii:

– cheltuieli de deplasare (transport dus-întors pentru participanți între localitatea de reședință și locația de desfășurare a cursurilor, inclusiv cazare și masă) pe o rază de aproximativ 300 de kilometri dus-întors;

– închirierea sălii în care se va desfășura cursul de instruire, care va fi dotată corespunzător derulării sesiunii de instruire;

– tipărire/multiplicare materiale necesare instruirii – suport de instruire;

– onorarii aferente lectorilor;

– furnizare certificate de participare”. Pentru detalii, click pe imagini:

Cursurile de instruire și dezvoltare de care vor beneficia cei 25 de funcționari publici ai Primăriei Pitești fac parte din proiectul „Simplificarea procedurilor administrative pentru cetățenii municipiului Pitești” și este finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA), potrivit Anei Stancu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3