Donaris 930 x 122

argeș mall

PRIMĂRIA SUSȚINE PROIECTUL MALL-ULUI DIN TUDOR VLADIMIRESCU

Proiectul construirii viitorului mall din cartierul Tudor Vladimirescu, Argeș Mall, este susținut de municipalitatea piteșteană.

Citiți și: Breaking. Data deschiderii OFICIALE a celui mai mare Mall din Argeș!

Primarul Cornel Ionică afirmă că pentru o investiție de 80 de milioane de euro, așa cum este în cazul viitorului mall, „ai obligația morală ca și comunitate să faci ce trebuie și ce este legal”.

„Din ce știu, au luat avizul de mediu, acolo aveau probleme (n.r. – o fundație a contestat în instanță avizul de mediu), și urmează să vină la noi cu documentațiile. N-au ajuns.

Citiți și: Eveniment grav la Argeș Mall! Declarații EXCLUSIVE: „Are fractură deschisă!”

În contextul legal, susținem, evident că susținem investiția, dar să își ia avizele necesare și să vină la noi. Nu s-au făcut alți pași, au fost niște discuții, ceva”, declară Cornel Ionică pentru ePitești, referindu-se la contestația făcută de Eco-Civica.

Amintim că dezvoltatorul vrea să construiască în zona Tudor Vladimirescu un nou centru comercial, Argeș Mall, investiție care ar urma să se ridice la 80 de milioane de euro.

Pe lângă centrul comercial, ”Prime Kapital va dezvolta din resurse exclusiv proprii o pasarelă auto-pietonală, o investiție de 6 milioane de euro, pe care o va transfera gratuit municipalității după finalizarea construcției. Este vorba despre o alternativă la trecerea căii ferate care separă în prezent pe cei 16.000 de locuitori din cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului”, afirmă dezvoltatorul.

Odată cu noua investiție, în municipiul Pitești ar urma să apară 1.400 de noi locuri de muncă, potrivit unui comunicat de presă transmis de inițiatorul proiectului (detalii, AICI).

Conform sursei citate, Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar important, activ în Europa Centrală și de Est, cu o prezență amplă pe piața din România, integrat pe verticală.

Echipa numără peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar, care îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construirea proiectelor și până la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90