NOR CURIER 930X122

bradu

PRIMĂRIILE PITEȘTI ȘI BRADU, LA CUȚITE

Primăriile Pitești și Bradu, la cuțite. După cum v-am informat, CET Nord (Găvana) din Piteşti va fi dezafectat. Amănunte, AICI.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Acesta genera costuri mari (era energofag), iar pierderile din reţele erau însemnate. CET Găvana urmează să ajungă la fier vechi, iar terenul liber de sarcini îi va reveni Primăriei, care vrea să construiască aici un parc industrial.

Măsura a fost grăbită deoarece procedurile pentru construirea parcului industrial pe terenul deja liber de sarcini de la CET Sud II cu funcţionare pe cărbune sunt, momentan, blocate. Motivul, potrivit municipalității Pitești: o serie de puneri în posesie făcute în zonă de Primăria comunei Bradu.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Piteştiul încă nu poate folosi, aşadar, cele 130 de hectare câştigate în instanţă în zona CET Sud, motiv pentru care a dat Primăria Bradu în judecată. Judecată care, aşa cum e cazul în România, poate fi de lungă durată.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3