930 x122 grota rece

ioana jenica dumitru

PRIMĂRIŢĂ DIN ARGEŞ ÎN IPOSTAZE JENANTE!

Primăriţă din Argeş în ipostaze jenante! Primăriţa PSD din Ştefăneşti, Ioana Jenica Dumitru (trecută şi pe la PP-DD şi UNPR cât a fost deputat vreme de aproape un mandat) a postat pe contul său de socializare (Facebook) fotografii în care apare în ipostaze care nu îi fac cinste.

Citiți și: Oficial. De mâine, o nouă rută Publitrans într-o localitate din Argeș

Concret, după victoria de ieri a echipei de fotbal din Ştefăneşti împotriva celor de la Sporting Piteşti, primăriţa nu s-a mulţumit să sărbătorească victoria pe teren, alături de fotbalişti, ci a mers la vestiarul plin de bărbaţi mai mult sau mai puţin îmbrăcaţi. În fotografii se vede cum Ioana Jenica Dumitru îi pupă de zor inclusiv pe unii fotbalişti care nu au pe ei decât un prosop în jurul coapselor!

Îi atragem atenţia primăriţei din Ştefăneşti că nu e, totuşi, Gigi Becali să meargă peste băieţi la vestiar oricând doreşte. Mai mult, ca femeie, este inacceptabil să procedezi în acest fel, oricât de libertine ar fi vremurile pe care le trăim. Funcţia, dar şi statutul de femeie obligă, doamnă!

Citiți și: Argeș. A incendiat locuința tatălui! Totul s-a făcut scrum

(Foto: Facebook Ioana Jenica Dumitru)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3