930×122 CAPRA 5

ioana jenica dumitru

PRIMĂRIȚĂ FĂCUTĂ PRAF: “NE-AȚI MINȚIT CA PE PROȘTI!”

Primăriță făcută praf: “Ne-ați mințit ca pe proști!”. Ioana Jenica Dumitru, primărița orașului Ștefănești, este criticată dur de o doamnă chiar pe pagina sa de socializare.

Citiți și: Oficial. De mâine, o nouă rută Publitrans într-o localitate din Argeș

„Asfaltaţi şi străzile, doamna primar, că mergem în noroi de nedescris pe strada Fântânii, chiar lângă Şcoala nr. 1, şi nici apă curentă nu avem. Vai de noi, suntem halal oraş!

Am venit mai mulți la dumneavoastră la Primărie. V-aţi uitat în ochii noştri şi ne-aţi minţit ca pe „proşti” că până la toamnă e gata. Ce să mai credem noi despre dumneavoastră, oare mai merită să vă votăm?

Citiți și: Vestea momentului de la Publitrans! Acum s-a anunțat!

(…) Din 2016 venim la dumneavoastră cu acte, atât eu, cât și restul locuitorilor. Nu vă supărați pe noi, nu avem nimic personal cu dumneavoastră, dar ne-am săturat!”, scrie revoltată doamna.

Primărița i-a răspuns că există “proiect tehnic și autorizație, iar imediat ce se va face achiziția vor începe lucrările, în primăvara lui 2018.” O mai crede cineva? (Sursă foto: Facebook)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90