New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

PRIMARUL CARE FACE ZOB „POLITICA” LUI IONICĂ: „DECÂT BÂLCI, MAI BINE REPAR STRĂZI!”

Primarul care face zob „politica” lui Ionică: „Decât bâlci, mai bine repar străzi!”.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Dacă în Piteşti Primăria lui Cornel Ionică alocă sume mari din bugetul public pentru concerte și alte paranghelii scumpe (detalii, AICI şi AICI), ei bine, se poate şi altfel.

Cu opt ani în urmă, Relu Târzioru, primarul oraşului Săveni, din judeţul Botoşani, coleg de partid în PSD cu Ionică, a renunţat să mai organizeze Zilele Oraşului, afirmând că mai bine investeşte banii publici în lucrări durabile și necesare cetățenilor decât în distracţii costisitoare și de moment.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

,,Puteam să aloc în continuare fonduri la buget şi pentru aşa ceva, dar mi-am dat seama că este o pierdere de bani. Şi fără rost! Nu educăm pe nimeni cu aşa ceva. Am preferat să sistez povestea asta cu mici, bere şi muzică gratis pe banii Primăriei. Atunci mi-am dat seama că prefer să repar străzi decât să fac bâlci! Oamenii cuminţi vor fi mereu mai bucuroşi să aibă străzi, şcoli în care să înveţe copiii şi parcări, în loc de astfel de distracţii.“, spune Relu Târzioru, primarul din Săveni, potrivit Ziarul Online.

Și cu banii economisiţi în acest fel, administrația locală a orașului din județul Botoșani a asfaltat străzi, a construit un cămin cultural, a amenajat parcări şi a reparat școli.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3