New Profesional Consult 930 x 122

bani_putini

Prime de criza la CJ Arges

Pitesti. 30 martie 2010.
Fie criza cat de rea, de Paste, Consiliul Judetean Arges a gasit fondurile necesare pentru a le acorda angajatilor o mica prima, sub forma unui ajutor financiar, in valoare de 100 de lei. Nici pensionarii nu au fost uitiai, astfel ca 1200 de de batrani care sunt membrii ai asociatiilor de pensionari vor primii un ajutor in valoare de cate 30 de lei.
Cei mai bucurosi de acesta prima vor fi angajatii Directiei de Asistenta Sociala si Protectoa Copilului, carora in urma aplicarii legii unice a salarizarii, le-au fost diminuate salariile in medie cu 25%.
De mentionat ca aceste ajutoare financiare de Paste vor ajunge doar la acei angajati care au copii. Astfel peste 200 de functionari angajati ai Consiliului Judetean Arges la care se vor alatura alte cateva sute de la institutiile subordonate vor primi o mica atentie de Paste, din partea Iepurasului de Criza.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90