Donaris 930 x 122

bascov

PROTEST INEDIT ÎN BASCOV: „ÎMI DAU DEMISIA!”

Protest inedit în Bascov: „Îmi dau demisia!”. Primarul comunei argeșene Bascov, Gheorghe Stancu, amenință că va demisiona din toate funcțiile pe care le deține în PSD.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Avertismentul a fost lansat public în urmă cu puțin timp într-o conferință de presă care are loc la Primăria Pitești și la care participă, printre alții, și primarul Piteștiului, Cornel Ionică, directorul general al societății Publitrans, Manuel Rotaru, și șeful Inspectoratului de Stat pentru Control Rutier, Nicolae Dumitrescu.

Gheorghe Stancu a atenționat că își va da demisia din funcțiile pe care le are în PSD dacă, în cel mai scurt timp posibil, nu va fi rezolvată problema transportului public de călători în Zona Metropolitană Pitești, zonă care include și Bascovul. Potrivit sursei citate, la fel vor proceda și cei 12 consilieri locali PSD din comună.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Stancu a făcut un apel pentru rezolvarea situației către conducerea PSD Argeș și parlamentarii de Argeș ai Partidului Social Democrat.

Scoaterea autobuzelor Publitrans (societatea de transport local de călători a municipalității piteștene) de pe traseele către Bascov şi către hipermarketurile din afara municipiului a stârnit nemulțumire, în special în rândul locuitorilor din zonele limitrofe Piteștiului (amănunte, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3