EcoMoto 930×122

parcare

PROTESTE PE STRADA BANAT

Proteste pe strada Banat. După cum v-am informat, Primăria Piteşti are în vedere reabilitarea străzii Banat şi amenajarea în zonă a unor noi locuri de parcare. Amănunte, AICI.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Lucrările se impun cu prisosinţă: strada – care se întinde paralel cu strada Exerciţiu, între bulevardul Eroilor şi strada Războieni – este plină de denivelări, iar accesul maşinilor se face pe un singur „fir”, dat fiind faptul că de o parte şi de alta se parchează.

Surpriză, însă: autoritățile s-au trezit cu proteste din partea unor piteșteni din zonă, care nu vor locuri de parcare. Totuşi, municipalitatea studiază posibilitatea amenajării unor parcaje, deşi oamenii s-au învăţat să îşi lase maşinile exact pe stradă, sub ferestrele blocurilor.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Pe strada Banat s-a instituit recent sens unic înspre Războieni dinspre bulevardul Eroilor, dar numai până la intersecţia cu strada Constantin Dobrescu Argeş (care urcă spre stadionul Nicolae Dobrin).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3