Donaris 930 x 122

cornel ionica

PUBLICITATE ÎN SENSURILE GIRATORII. RĂSPUNDE CINEVA?

Publicitate în sensurile giratorii. Răspunde cineva? La începutul acestei luni, după repetate discuții cu directori din administrația locală din Pitești, publicația noastră a adus în atenția opiniei publice un subiect cel puțin controversat. Este vorba de publicitatea stradală, atât din zona centrală a municipiului, cât și din sensurile giratorii.

Citiți și: Amplasarea mijloacelor de publicitate, interzisă în curbe şi în intersecţii

La momentul respectiv, diverși șefi nu au fost capabili să ofere răspunsuri simple și la obiect (subiectul, pe larg, AICI).

Nici până acum nu am primit răspunsuri oficiale din partea lui Mircea Braniște, directorul Administrației Domeniului Public (ADP) Pitești, din partea lui Constantin Zichil, șeful Serviciului Public pentru Exploatarea Patrimoniului Municipiului Pitești, sau de la arhitectul-șef al orașului, Cătălin Ghiță. Cu atât mai puțin din partea primarului Cornel Ionică.

Citiți și: TRIBUNALUL A DECIS: IONICĂ ȘI DINU POT INTRA ÎN CL PITEȘTI. UNDĂ VERDE PENTRU ÎNVESTIREA LUI GENTEA

În schimb, pe Facebook, pe 4 aprilie 2018, Dan Teodorescu, directorul executiv al Direcției de Dezvoltare Locală a Primăriei Pitești, ne precizează că ”am analizat cu atenție articolul dumneavoastră și, în cel mai scurt timp, o să revenim cu un răspuns argumentat și documentat.” Precizarea completă, dar și alte comentarii, mai jos (click pe imagini pentru mărire):

În primul rând, de ce este nevoie de atâta ”documentare”? Un director bun, competent (!) nu ar avea nevoie, în mod normal, de documentare pentru a prezenta, clar, care sunt criteriile în baza cărora este permisă amplasarea reclamelor stradale în Pitești.

În al doilea rând, de ce a fost nevoie, din partea administrației locale, de intervenția publică a unui alt șef din Primăria Pitești, în acest caz, Dan Teodorescu? În jurul cui se face scut?

De cât timp este nevoie pentru ca autoritățile competente să ofere un răspuns oficial? O lună, două? Un an? Au trecut deja aproape două săptămâni de la publicarea articolului.

Îi invităm din nou pe cei menționați să prezinte un răspuns oficial cu privire la următorul aspect: care sunt criteriile în baza cărora este permisă amplasarea reclamelor stradale în Pitești, în special în zona centrală, dar și în interiorul sensurilor giratorii de pe raza municipiului?

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3