Donaris 930 x 122

cornel ionica

RĂZBOI TOTAL. UN CONSILIER LOCAL ÎL CEARTĂ PE IONICĂ: „E BĂTAIE DE JOC”

Ionuț Olariu este consilierul municipal care, încă din perioada în care ALDE (partidul al cărui membru este) și PSD formau coaliția de guvernare, nu a ezitat să își exprime nemulțumirile (și) în ședințele de Consiliu Local cu privire la acțiunile sau lipsa de acțiune ale conducerii PSD-iste a Primăriei Pitești.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Pe rând, Olariu a cerut sprijin pentru declararea Pădurii Trivale arie protejată naturală, acordarea unor recompense în banii elevilor piteșteni care au obținut media maximă al Evaluarea Națională și Bacalaureat, dar a solicitat și o listă completă cu veniturile pe care le încasează angajații din Primărie și din instituțiile/societățile subordonate Consiliului Local Pitești.

Răspunsul Primăriei cu privire la venituri a sosit astăzi, Olariu făcându-l public pe pagina sa de socializare (detalii, în imaginile de mai jos).

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

„În calitate de consilier municipal, mă aștept să am parte de promptitudine și corectitudine din partea colegilor mei. Nu vreau să mă gândesc ce pățesc cetățenii care au vreo solicitare. Nu numai că nu am primit de la prima adresă un răspuns concret, dar și cel primit astăzi este mai mult o bătaie de joc. Am primit doar indemnizațiile și salariile brute/nete pentru angajații Primăriei. Nici urmă de cele ale angajaților din societățile subordonate Consiliului Local.

Sub semnătura domnului primar, municipalitatea spune că nu deține datele respective. Primăria nu știe câți bani merg către salariați? Primăria nu știe câți angajați sunt în administrația piteșteană, pentru ce sunt plătiți? Domnul primar ar trebui să dea dovadă de mai multă transparență, mai ales că am înțeles că societăților subordonate le-au fost solicitate liste cu salariile angajaților.

Îi recomand domnului primar să nu se mai ascundă în spatele unor hârtii în care colegii dânsului nu vor, nu pot sau nu știu să răspundă concret unor întrebări atât de simple, să ofere niște date la care au dreptul toți cetățenii”, precizează Olariu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90