SMART KIDS 930X122

mioveni

RECTIFICARE DE BUGET ÎN MIOVENI

Rectificare de buget în Mioveni. Joi, 27 iulie 2017, de la ora 17, se va desfășura o şedinţa publică ordinară a Consiliului Local Mioveni.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Vor fi discutate și supuse votului, printre altele, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Consiliului Local Mioveni pentru anul 2017 și realizarea unui parteneriat între orașul Mioveni și comuna Cumpăna din județul Constanța pentru dezvoltarea unor legături sociale, culturale și educative între tineri.

De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței se află și aprobarea raportului de evaluare a unor bunuri din sistemul de alimentare centralizată cu energie termică și alimentare cu apă și a documentației cu privire la organizarea licitației publice deschise, cu strigare, pentru bunurile care vor fi valorificate și care aparțin domeniului privat al orașului Mioveni.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

În plus, consilierii vor discuta și vor aproba raportul referitor la activitatea din primul semestru al acestui an a asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav din Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA