SMART KIDS 930X122

Pitesti

S-A DECIS! SUPRATAXĂ ÎN PITEŞTI

Suprataxă în Pitești. În urmă cu puțin timp, Consiliul Local Pitești, reunit în ședință ordinară în plen, a decis ca pe 1 ianuarie 2018 în municipiu să fie instituită o suprataxă.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Suprataxa le va fi aplicată persoanelor fizice și juridice care lasă în paragină terenurile şi clădirile pe care le au în proprietate în Pitești.

Poliția Locală va identifica proprietățile neîngrijite și va informa Primăria. Ulterior, serviciul de urbanism al Primăriei va notifica proprietarii cu privire la lucrările pe care trebuie să le facă într-un termen dat pentru rezolvarea situației. Dacă situația nu este remediată în termenul dat, proprietarii vor trebui să achite un impozit anual (pe terenul sau clădirea respectivă) majorat cu 300% față de valoarea inițială.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Într-o şedință viitoare a Consiliului Local Pitești va fi adoptat şi un regulament în acest sens.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3