Donaris 930 x 122

bradu

S-A DESCHIS OFICIAL! PREMIERĂ ÎN BRADU (GALERIE FOTO)

Astăzi, în comuna argeșeană Bradu, odată cu festivitățile de început de an școlar, a avut loc și inaugurarea primei grădinițe cu program prelungit din localitate.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Astfel, în clădirea școlii ”Mihai Eminescu” din Bradu de Jos funcționează de azi și Grădinița cu Program Prelungit ”Ion Creangă”. Unitatea are toate dotările necesare, fiind utilată la standarde europene. Printre altele, au fost achiziționate materiale didactice și pătuțuri pentru cei mici.

”Începerea noului an școlar reprezintă un moment deosebit pentru copii, părinti și cadre didactice, dar și pentru comunitate, generând emoții, amintiri, bucurii și speranțe.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Susținerea administrației locale Bradu se manifestă atât financiar, cât și din punct de vedere moral, prin încurajarea creșterii calității actului educațional. Datoria copiilor va fi să învețe cât mai mult și mai bine, pregătindu-se astfel pentru viață și viitoarea profesie.” transmite primarul comunei, Dan Stroe.

În Bradu au fost făcute mai multe investiții pentru începerea în condiții excelente a noului an școlar. De exemplu, la Școala ”Mihai Eminescu” a fost renovată complet fațada și eliminată fosa septică prin racordarea la rețeaua de canalizare menajeră a comunei. De asemenea, a fost pus în circulație un microbuz școlar.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90