S-A DESCHIS OFICIAL! PREMIERĂ ÎN BRADU (GALERIE FOTO) | ePitesti
Comdata 930 x 122

bradu

S-A DESCHIS OFICIAL! PREMIERĂ ÎN BRADU (GALERIE FOTO)

Astăzi, în comuna argeșeană Bradu, odată cu festivitățile de început de an școlar, a avut loc și inaugurarea primei grădinițe cu program prelungit din localitate.

Citiți și: FESTIVAL DE SUCCES ÎN BRADU

Astfel, în clădirea școlii ”Mihai Eminescu” din Bradu de Jos funcționează de azi și Grădinița cu Program Prelungit ”Ion Creangă”. Unitatea are toate dotările necesare, fiind utilată la standarde europene. Printre altele, au fost achiziționate materiale didactice și pătuțuri pentru cei mici.

”Începerea noului an școlar reprezintă un moment deosebit pentru copii, părinti și cadre didactice, dar și pentru comunitate, generând emoții, amintiri, bucurii și speranțe.

Citiți și: DEZGUSTĂTOR! SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ LA AUCHAN BRADU

Susținerea administrației locale Bradu se manifestă atât financiar, cât și din punct de vedere moral, prin încurajarea creșterii calității actului educațional. Datoria copiilor va fi să învețe cât mai mult și mai bine, pregătindu-se astfel pentru viață și viitoarea profesie.” transmite primarul comunei, Dan Stroe.

În Bradu au fost făcute mai multe investiții pentru începerea în condiții excelente a noului an școlar. De exemplu, la Școala ”Mihai Eminescu” a fost renovată complet fațada și eliminată fosa septică prin racordarea la rețeaua de canalizare menajeră a comunei. De asemenea, a fost pus în circulație un microbuz școlar.

Nisan 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066