S-A DESCHIS OFICIAL! PREMIERĂ ÎN BRADU (GALERIE FOTO) | ePitesti
Jupiter 930 x 122

bradu

S-A DESCHIS OFICIAL! PREMIERĂ ÎN BRADU (GALERIE FOTO)

Astăzi, în comuna argeșeană Bradu, odată cu festivitățile de început de an școlar, a avut loc și inaugurarea primei grădinițe cu program prelungit din localitate.

Citiți și: EXCLUSIV! PROIECT: UN NOU SENS GIRATORIU

Astfel, în clădirea școlii ”Mihai Eminescu” din Bradu de Jos funcționează de azi și Grădinița cu Program Prelungit ”Ion Creangă”. Unitatea are toate dotările necesare, fiind utilată la standarde europene. Printre altele, au fost achiziționate materiale didactice și pătuțuri pentru cei mici.

”Începerea noului an școlar reprezintă un moment deosebit pentru copii, părinti și cadre didactice, dar și pentru comunitate, generând emoții, amintiri, bucurii și speranțe.

Citiți și: PROPRIETARI DE VILE RECLAMAȚI. AMENINȚAȚI CU FLAGRANTUL

Susținerea administrației locale Bradu se manifestă atât financiar, cât și din punct de vedere moral, prin încurajarea creșterii calității actului educațional. Datoria copiilor va fi să învețe cât mai mult și mai bine, pregătindu-se astfel pentru viață și viitoarea profesie.” transmite primarul comunei, Dan Stroe.

În Bradu au fost făcute mai multe investiții pentru începerea în condiții excelente a noului an școlar. De exemplu, la Școala ”Mihai Eminescu” a fost renovată complet fațada și eliminată fosa septică prin racordarea la rețeaua de canalizare menajeră a comunei. De asemenea, a fost pus în circulație un microbuz școlar.

Posada 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066