SMART KIDS 930X122

cornel ionica

S-AU SĂTURAT! PITEȘTENI REVOLTAȚI: „TOT ORAȘUL E PRAF!”

Șoferii piteșteni sunt revoltați de felul în care arată străzile din municipiu.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Exasperați de modul în care se ”peticesc” gropile de pe arterele de circulație și de cum (nu) se asfaltează, mai mulți șoferi își exprimă nemulțumirea pe o rețea de socializare, în grupul Info Trafic Pitești.

Discuțiile au pornit de la o fotografie postată de un șofer, fotografie cu o groapă ”proaspăt asfaltată” din zona de Nord a municipiului. ”La prima zăpadă”, susține șoferul, asfaltul proaspăt turnat a… dispărut. ”Bătaie de joc!”, ”Ne rupem mașinile!” și ”Străzile sunt ciuruite ca după război!” – sunt doar câteva dintre reacțiile de indignare provocate de fotografie.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Șoferii reclamă că majoritatea străzilor din Pitești sunt praf și pulbere și că Primăria nu se ocupă ca la carte de rezolvarea problemei: ”Tot orașul e praf! Rupem mecanica mașinilor, la fel și anvelopele! Impozitele le-a mărit Ionică, dar se și face ceva pentru banii ăia?”.

Lucrările de mântuială sunt taxate aspru de piteșteni: ”Strada Exercițiu a fost asfaltată anul trecut… Canalele sunt toate lăsate și nimeni nu mai intervine! Centrul orașului este un câmp de luptă: dacă vrei să-ți protejezi mașina, trebuie să treci ca printre jaloane, e cam imposibil de mers! Ce facem?”, atrage atenția un alt piteștean.

”Poate ar trebui să reparați mai des strada Frații Golești din cartierul Prundu.”, cere altcineva Primăriei.

În timp ce șoferii se plâng că își distrug mașinile pe străzile din Pitești, municipalitatea, condusă de primarul Cornel Ionică, are în vedere un proiect de ”mare importanță”: să renoveze Piața Primăriei (detalii, AICI).

Domnule primar, dacă țineți cont de ”numeroasele sesizări venite din partea cetățenilor”, aflați că plătitorii de taxe și impozite vor și străzi asfaltate, nu doar dale noi în centrul orașului! În proiectul de buget pentru anul 2018 al municipiului Pitești sunt prevăzute lucrări de reabilitare și de modernizare de străzi (AICI, amănunte). Vom urmări în timp dacă lucrările vor fi făcute și, dacă da, cât de bine vor fi realizate. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90