S-A DESCHIS! PARCUL ÎN CARE RIŞTI SĂ FACI INSOLAŢIE | ePitesti
Donaris 930 x 122

parcul făget

S-A DESCHIS! PARCUL ÎN CARE RIŞTI SĂ FACI INSOLAŢIE

S-a deschis! Parcul în care rişti să faci insolaţie. Municipalitatea a anunţat astăzi deschiderea parcului Făget din cartierul Trivale.

Citiți și: ANGAJATĂ A PRIMĂRIEI PITEȘTI, FURIOASĂ PE TOȚI CETĂȚENII

„Făget devine o nouă zonă de agrement pentru toate vârstele şi un loc recomandat pentru folosirea sporturilor în aer liber.”, punctează Primăria.

Parcul arată bine, are loc de joacă pentru copii, aparate de fitness pentru adulţi, pistă pentru bicicliști, bănci… dar unde sunt copacii care să ţină umbră?

Citiți și: (VIDEO) SUMĂ URIAȘĂ PENTRU PITEȘTI. UNDE SUNT INVESTIȚIILE?

Doar nişte arbuşti nu le vor fi sub nicio formă de folos piteştenilor în zilele toride. În asemenea condiţii şi ţinând cont de temperaturile ridicate şi de perioadele caniculare, piteștenii care vor veni să se recreeze în acest parc în timpul verii, în special cei mici, riscă să facă insolaţie!

Sunt cazuri, ca și aici, în care Primăria îi amăgește pe locuitorii oraşului cu proiecte care fie nu se materializează, fie se concretizează, dar nu sunt bine puse la punct. Așa nu, mulțumim!

Ar mai fi o problemă cu acest nou parc: sunt voci care avertizează că parcul nu ar dispune de un sistem de canalizare adecvat și că, ori de câte ori va ploua mai abundent, acesta va fi inundat. Detalii şi imagini, AICI. (Sursă foto: Primăria Pitești) 

Nisan 555×222 2
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066