930 x122 grota rece

Pitesti

SALĂ POLIVALENTĂ ÎN PITEȘTI. DEZBATERE LA PRIMĂRIE

Sală Polivalentă în Pitești. La această oră are loc dezbaterea publică a bugetului municipiului Pitești pentru anul 2017. De asemenea, sunt prezentate principalele investiții pe care Primăria le are în vedere.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Printre investițiile la care se referă primarul Cornel Ionică se numără și construirea unei Săli Polivalente și modernizarea și extinderea stadionului „Nicolae Dobrin”. Amănunte despre cele două proiecte, AICI.

Potrivit proiectului, Piteştiul va avea în acest an un buget de 110.000.000 de euro, dintre care 14.000.000 de euro sunt pentru investiţii. Alte proiecte vor fi finanţate cu bani de la bugetul de stat sau din resurse europene. Proiectul bugetului municipiului Pitești pentru 2017 poate fi consultat AICI. De asemenea, amănunte AICI despre proiectul de investiții pentru Pitești pentru acest an.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Dezbaterea se desfășoară în sala mare, de ședințe, a Primăriei Pitești și este ultima etapă prevăzută de lege înainte de adoptarea bugetului de către Consiliul Local (în şedinţa sa în plen de la finalul lunii în curs).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90