930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

SALARII NESIMȚITE LA CONSILIUL JUDEȚEAN ARGEȘ

Consiliul Județean Argeș a făcut publică situația la 30 septembrie 2019 a salariilor/indemnizațiilor brute ale angajaților instituției.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Potrivit documentului, președintele Consiliului Județean, Dan Manu, are o indemnizație lunară de 23.400 de lei, iar vicepreședinții Ion Mînzînă și Simona Brătulescu, o indemnizație de 20.800 de lei.

Secretarul județului, Ionel Voica, are un salariu de bază de 16.515 lei, în timp ce administratorul public, Mariana Dinu, are un salariu de bază cât o indemnizație de vicepreședinte de CJ: 20.800 de lei (este limita maximă de salarizare pe care o poate stabili președintele de CJ, limita minimă fiind la nivelul salariului secretarului județului).

Citiți și: Fostul președinte al CJ Argeș, în doliu! Doctorul a făcut anunțul!

Un director executiv are un salariu de bază de 15.829 de lei, iar un șef de serviciu, 14.560 de lei. Nici șefii de birou nu stau rău, având un salariu de bază de 13.520 de lei.

La Consiliul Județean Argeș, conform documentului, din personalul plătit din fonduri publice cel mai mic salariu de bază îl au șoferii: 3.849 de lei (click pe imagini pentru mărire):

Salariații de la Consiliul Județean Argeș mai au și alte beneficii. Astfel, personalul nominalizat în echipe de proiecte din fonduri europene nerambursabile beneficiază de majorarea salariilor de bază cu până la 50%.

Personalul de la CJ primește și vouchere de vacanță în valoare de 1.450 de lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90