NOR CURIER 930X122

primaria pitesti

ȘANTIER PE DUMBRAVEI. PRIMĂRIA: SE VA LUCRA NOAPTEA

Șantier pe Dumbravei. Primăria: se va lucra noaptea. Pe Strada Dumbravei, una dintre cele mai importante din Piteşti, vor fi făcute lucrări. Primăria precizează că este vorba de o chestiune de zile până când va fi deschis șantierul, lucrările urmând să țină circa o lună și jumătate.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Lucrările vor viza reţeaua de curent electric, după care va fi turnat strat nou de asfalt.

Pentru ca traficul rutier să nu aibă de suferit, Primăria Pitești a decis ca lucrările să se desfăşoare doar pe timpul nopţii (șoferii cer de multă vreme ca astfel de lucrări să aibă loc la ore la care circulația auto nu este aglomerată).

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

De ce este atât de importantă strada Dumbravei, stradă îngustă pe care se află mai multe magazine de piese şi componente auto? Pentru că este singura prin care se desfăşoară traficul rutier pe axul central, pe direcţia nord-sud (dinspre Bascov către Prundu). Dumbravei face legătura între strada Negru Vodă şi intersecţia din Gura Trivăii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3