EcoMoto 930×122

asociație de proprietari

SCHIMBARE LA ÎNTREȚINERE LA BLOC. SCUTIȚI DE LA PLATĂ

Schimbare la întreținere la bloc. Scutiți de la plată. Copiii cu vârsta de până la 3 ani pot fi scutiţi de la calculul cheltuielilor de întreţinere şi de la plata cheltuielilor asociaţiei de proprietari. Camera Deputaților a adoptat astăzi un proiect de lege în acest sens.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Potrivit proiectului, scutirea de la plată va fi la latitudinea asociației de proprietari de la bloc.

“Asociaţiile de proprietari pot hotărî exceptarea de la plata cheltuielilor prevăzute la alin.(1) lit.b) pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani. Termenul de plată a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari, afişate pe lista lunară de plată, este de maximum 20 de zile calendaristice.”, se precizează în proiectul adoptat azi, care completează legea din anul 2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Camera Deputaţilor este for decizional în acest caz. Legea va intra în vigoare după promulgarea ei de către președintele țării.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3