930 x122 grota rece

parada

SCHIMBARE LA SIMFONIA LALELELOR

Schimbare la Simfonia Lalelelor. Pentru ediția din acest an a Simfoniei Lalelelor, conducerea Primăriei Pitești ia în calcul limitarea tradiționalei „Parade a Florilor” (care deschide Simfonia și la care participă sute de copii) doar pe traseul Primărie – blocul Mobilux (din Piaţa „Vasile Milea”). De obicei, Parada se desfășura până la Casa Cărții, locul care găzduiește expoziția dendro-floricolă.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Înainte era „bătaie”, cum se spune, să prindă comercianţii spaţiu la Casa Cărţii, acolo unde avem expoziţia principală. Acum, toţi vor să aibă locuri afară, acolo unde fac vânzare. De aceea ne gândim să nu mai ducem Parada la Casa Cărţii, ci să o oprim la treptele de la Mobilux, în Piaţa „Milea” fiind concentraţi cei mai mulţi comercianţi.”, explică primarul Cornel Ionică.

420 de comercianţi au fost prezenţi în Piteşti la ediţia de anul trecut a Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA