Donaris 930 x 122

simfonia lalelelor

SCHIMBARE LA SIMFONIA LALELELOR

Schimbare la Simfonia Lalelelor. Consiliul Local a votat o propunere a primarului Cornel Ionică potrivit căreia, în premieră, discursurile gazdelor şi ale invitaţilor la deschiderea ediției 2017 a Simfoniei Lalelelor (21-23 aprilie) vor fi ţinute pe platoul de la blocul Mobilux din Piaţa „Vasile Milea”, iar nu la Casa Cărţii, ca până acum.

Citiți și: 146.000 € pentru ,,Simfonia Lalelelor”!

Motivul invocat de primar? La Mobilux se desfășoară toate evenimentele oficiale importante ale urbei, inclusiv paradele militare, iar spațiul pentru public, exclusiv pietonal, este mult mai generos (traficul rutier pe strada din fața Casei Cărții trebuia restricționat la fiecare deschidere a Simfoniei).

Tot în premieră, două sau trei care alegorice care vor fi folosite la tradiționala Paradă a Florilor de la deschiderea evenimentului vor fi expuse ulterior, pe perioada Simfoniei, aproape de magazinul Trivale, pentru fotografii.

Citiți și: Pitești. Record de spectatori la concertul lui Ștefan Bănică Junior!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA