New Profesional Consult 930 x 122

containere

SCHIMBARE MAJORĂ ÎN PITEȘTI

Schimbare majoră în Pitești. Primăria Piteşti a început realizarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului pentru anul viitor.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Potrivit Primăriei, una dintre cele mai importante investiţii în 2018, care va schimba radical fața orașului din punct de vedere al depozitării deșeurilor menajere, va consta în cumpărarea şi montarea unor containere de gunoi încastrate (îngropate), conform normelor europene în domeniu. Vor fi cumpărate circa 300 de containere, la un cost de peste 20 de milioane de lei.

În prezent se aşteaptă definitivarea litigiului pentru o licitaţie de 13 milioane de lei cu privire la achiziționarea altor 150 de astfel de containere, investiţie prevăzută inițial în bugetul pentru anul în curs. Cel mai probabil, și această investiţie va fi derulată tot la anul, în condiţiile în care iarna se apropie cu paşi repezi.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

În total, în Piteşti ar urma să fie montate în jur de 700 de containere de gunoi încastrate.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3