NOR CURIER 930X122

barieră

SCHIMBARE MULT AȘTEPTATĂ PENTRU ȘOFERI ÎN PRUNDU

Schimbare mult așteptată pentru șoferi în Prundu. Bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lânăriei din cartierul piteștean Prundu ar urma să fie modernizată.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Potrivit viceprimarului Sorin Apostoliceanu, reprezentanți ai CFR au depus ieri la Primăria Pitești o cerere pentru ca municipalitatea să emită un certificat de urbanism în vederea modernizării barierei de pe strada Lânăriei.

Certificatul ar urma să fie eliberat în cel mai scurt timp, conform sursei citate. ”Le dăm urgent, să ia avize de la Mediu, ADP etc. Și apoi se emite autorizația de construire pentru a moderniza bariera. Să stea coborâtă doar câteva secunde, minute…”, declară pentru ePitești Sorin Apostoliceanu.

Citiți și: Dramă în Prundu!

Din proiectul de modernizare, pe lângă bariera de pe Lânăriei, fac parte și celelalte de pe raza municipiului Pitești, cum ar fi cea de la CNCD, mai precizează vicele.

Șoferii reclamă de ani de zile timpul pe care trebuie să îl petreacă aşteptând la bariera CFR trecerea trenurilor. ePitești a prezentat situația cu care se confruntă aceștia. Detalii, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3