New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

SCHIMBĂRI DE ULTIMĂ ORĂ ÎN MERSUL AUTOBUZELOR PUBLITRANS

Schimbări de ultimă oră în mersul autobuzelor Publitrans. Publitrans (societatea de transport local de călători a municipalității Pitești) informează că de luni, 9 septembrie 2019, odată cu începerea noului an şcolar, circulaţia autobuzelor sale va reveni la programul normal.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Noul program va fi afişat în toate staţiile de parcurs şi va putea fi accesat și pe site-ul societății, la secțiunea „Hartă trasee şi orare staţii”.

Tot de luni va fi modificat şi programul de funcţionare la chioșcurile la care se vând tichete de călătorie. Potrivit Publitrans, programul va fi afişat la fiecare dintre cele 18 chioşcuri din staţii și va putea fi consultat şi pe site-ul societăţii, la secțiunea „Transport local – vânzare bilete/abonamente”.

Citiți și: Stațiile de autobuz Publitrans încep să prindă „viață”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3