EcoMoto 930×122

Pitesti

SCUMPIRI ÎN PITEŞTI

Scumpiri în Piteşti. Consiliul Local Piteşti a aprobat creșterea tarifelor pentru serviciile prestate de Salpitflor Green, societate a municipalității.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Motivul invocat: mărirea de tarife ar fi necesară pentru plata salariilor angajaţilor firmei, ca urmare a majorării salariului minim pe economie.

Pe 1 mai 2017 vor crește tarifele pentru: măturat, stropit, întreţinere şi spălare a căilor publice de acces, curăţarea de zăpadă a aleilor, trotuarelor şi a altor căi de acces, transportul zăpezii şi eliminarea poleiului, igienizarea şi regularizarea cursurilor de apă şi a izvoarelor din Piteşti.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

De exemplu, tariful pentru degajarea terenurilor de frunze, crengi sau gunoaie va crește de la 27,8 lei la 40,95 de lei (tarif calculat la 100 de mp).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3