930×122 CAPRA 5

angajări

SE CAUTĂ BUGETARI. INSTITUȚIE PUBLICĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Se caută bugetari. Instituție publică din Pitești angajează. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş organizează un concurs de recrutare.

Citiți și: Se fac angajări! Salariu bun, transport gratuit și alte beneficii

Acesta este programat pentru data de 10 septembrie 2019. La ora 10 ar urma să aibă loc proba scrisă, iar interviul va avea loc într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Concursul vizează ocuparea următoarelor funcţii publice de execuţie vacante pe durată nedeterminată din cadrul Aparatului propriu al DGASPC Argeş:

Citiți și: Centrul Comercial din Pitești face angajări! Ce se caută

– 1 funcție publică de execuție de inspector, grad profesional principal, clasa I la Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului cu Dizabilităţi;

– 2 funcții publice de execuție de inspector, grad profesional asistent clasa I la Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului cu Dizabilităţi;

– 1 funcţie publică de execuţie de inspector grad profesional asistent , cls.I.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la secretariatul instituţiei situat în Piteşti, Calea Drăgăşani, nr.8, et.1, până pe 26 august 2019.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3