Donaris 930 x 122

consiliul judetean

SE CAUTĂ CHIRIAȘ PENTRU UN SPAȚIU MEDICAL

Consiliul Judeţean Argeş organizează o licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea unui contract de închiriere a unui spaţiu cu destinaţie medicală sau conexă actului medical.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Are o suprafaţă de 12,86 de mp (o cameră de 8,94 de mp și spaţiile comune aferente, de 3,92 de mp) și este situat la etajul 1 al Policlinicii Stomatologice de pe bulevardul Republicii din Piteşti.

Sunt admise la licitaţie persoane fizice sau juridice care desfăşoară activitate medicală sau conexă actului medical, durata închirierii fiind de 5 ani cu începere de la data înregistrării contractului la sediul proprietarului.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Licitaţia va avea loc la sediul Consiliului Judeţean Argeş pe 28 august 2019, de la ora 10, în prezenţa reprezentanţilor împuterniciţi ai ofertanţilor. Garanţia de participare va fi constituită în cuantum de 160 de lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3