930 x122 grota rece

epic horus

SE DESCHIDE TERASĂ ÎN PARCUL PITEȘTEAN LUNCA ARGEȘULUI

Se deschide terasă în parcul piteștean Lunca Argeșului.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti a finalizat licitaţia pentru închirierea unui teren de 300 de mp în parcul Lunca Argeşului pentru amenajarea unei terase de alimentaţie publică.

Licitația a fost câștigată de Epic Horus SRL, din orașul Ștefănești (Valea Mare Podgoria), cu care Serviciul a semnat ieri contractul, contract cu o valabilitate de patru ani.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Terasa va fi amenajată de firma care a câştigat licitaţia, pe cheltuiala sa. A rămas doar o chestiune de zile până când terasa va fi deschisă publicului.

Până acum nu a fost posibilă amenajarea de unităţi de alimentaţie publică în Lunca Argeșului deoarece parcul a fost realizat cu bani europeni. Una dintre condiţiile impuse de forurile europene în cazul unor astfel de investiții este ca vreme de cinci ani de la materializarea proiectului în parc să nu se desfăşoare activităţi comerciale. Perioada de cinci ani a trecut.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90