SE FACE ȘCOALĂ? PRIMARUL, ANUNȚ IMPORTANT | ePitesti
Nisan 930 x 122

ion geogescu

SE FACE ȘCOALĂ? PRIMARUL, ANUNȚ IMPORTANT

Se face școală în Mioveni? Primarul, anunț important. “Ținând cont de faptul că pentru următoarele 24 de ore ne vom afla în continuare sub incidența codului galben de ger și viscol, cu temperaturi care vor varia între minima de -17 și maxima de -9 grade, vreau să fac următorul anunț, care vizează în special copiii: în urma discuțiilor purtate cu prefectul și cu subprefectul județului, toate creșele, grădinițele și școlile de pe raza orașului Mioveni vor funcționa mâine, 9 ianuarie 2017, în condiții normale indiferent de condițiile meteo și de modul în care va evolua situația la nivel județean sau național.

Citiți și: MIOVENI: CELE MAI FRUMOASE SPORTIVE (GALERIE FOTO)

Totodată, am luat legătura cu reprezentanții tuturor creșelor, grădinițelor și școlilor din Mioveni și le-am impus ca din această seară să fie crescută temperatura cu câteva grade în fiecare unitate de învățământ, iar utilajele de deszăpezire sunt în alertă pentru a interveni imediat în situația în care vor exista căderi de zăpadă.

Fac acest anunț pentru a liniști părinții care urmăresc cu îngrijorare informațiile prezentate în mass-media națională cu privire la închiderea unor instituții de învățământ din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Citiți și: ANGAJAȚII PRIMĂRIEI MIOVENI, AȘA CUM NU I-AI MAI VĂZUT! (GALERIE FOTO)

În încheiere, precizez că, deși administrația locală din Mioveni a luat aceste măsuri pentru a nu crea disfuncționalități la locurile de muncă ale părinților, decizia finală le aparține acestora, dacă hotărăsc să le permită copiilor participarea la cursuri și la activitățile educative sau să rămână la domiciliu, în funcție de evoluția condițiilor meteo”, anunță primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Posada 555×222
Jupiter 570×90