930×122 CAPRA 5

gradinite

SE LICITEAZĂ PENTRU GRĂDINIȚE, ȘCOLI, LICEE. VEZI LISTA!

Se licitează pentru grădinițe, școli, licee. Vezi lista! Primăria Piteşti a finalizat proiectarea pentru lucrările de reabilitare a 10 unităţi şcolare din municipiu.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

În perioada următoare vor fi lansate procedurile legale de atribuire a următoarelor lucrări (pentru desemnarea constructorilor):

-reabilitări termice – corp A Grădiniţa cu Program Prelungit „Albă ca Zăpada”; Grădiniţa cu Program Prelungit „Castelul Magic”; Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi”; Şcoala Gimnazială „Marin Preda”; sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Negru Vodă”; corp C1 Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”; Liceul Teoretic „Ion Barbu”; Liceul Tehnologic „Dacia”;

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

-reparaţii capitale – sala de sport de la Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade” şi ateliere de la Liceul Tehnologic „Dacia”.

Lucrările vor începe după finalizarea procedurilor de achiziţie publică. Sumele necesare sunt prevăzute în bugetul local.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3