New Profesional Consult 930 x 122

magnolia

SE POATE! PRIMĂRIA, MĂSURĂ ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

Se poate! Primăria, măsură în centrul Piteștiului. Din nou, conducerea municipalității reacționează în urma articolelor postate de ePitești privind problemele semnalate de cetățeni ai orașului.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Ieri, în zona Magnolia, blocul B1, din centrul Piteștiului, un maldăr de gunoaie ocupa spațiul din spatele blocului B1. Amănunte, AICI.

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu a luat astăzi măsurile necesare, iar gunoiul a dispărut. (Vezi foto: Click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Felicităm promptitudinea administrației locale. Totodată, reamintim că ePitești vine în cartierul tău pentru a semnala și alte probleme. Sesizările pot fi făcute prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, dar și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3