930 x122 grota rece

simfonie

Simfonia Lalelelor intra in prelungiri

Pitestenii si vizitatorii din alte zone ale judetului si ale tarii, dar si cei de peste hotare, vor avea mai mult timp la dispozitie pentru a admira editia din acest an a Simfoniei Lalelelor. In premiera, Simfonia va dura mai mult decat pentru un week-end, ca pana acum.

Pentru prima data în istoria Simfoniei Lalelelor, expozitia florala de la Casa Cartii si targul din zona centrala a municipiului Pitesti vor dura o saptamana de zile. Initial, Simfonia fusese programata sa se desfasoare în perioada 16 – 18 aprilie însa, în urma solicitarilor insistente primite de la comercianti, Primaria a decis sa prelungeasca evenimentul cu cateva zile.

Astfel, Simfonia va dura, practic, pana pe 24 aprilie. Comerciantii (peste 200 în spatiul expozitional din piata Milea si 55 în Casa Cartii) vor putea ramane la standurile pe care le-au închiriat în toata aceasta perioada sau pot sa plece oricand doresc, în functie de veniturile realizate.

Cornel Ionica, viceprimar al municipiului Pitesti, a anuntat ieri ca la eveniment si-au anuntat prezenta deja reprezentanti ai Ambasadelor Chinei, Bosniei – Hertegovina, Marii Britanii si Moldovei, precum si delegatii din Olanda, Suedia, Serbia, Grecia si Portugalia. „În ceea ce priveste trupele care vor canta la Simfonie, anuntam de pe acum ca, din cauza crizei, am decis sa facem o reducere a bugetului alocat pentru artisti. De aceea vom avea spectacole, dar „mai subtiri”. În medie, am avut cheltuieli de circa 150 000 – 200 000 de lei la fiecare editie, nu vom depasi bugetul nici în acest an”, a declarat Cornel Ionica. Aceasta este cea de-a 33-a editie a Simfoniei Lalelelor.

{loadposition inside} 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3