Donaris 930 x 122

bratianu

SOLUŢII PENTRU INTERSECȚIA CALEA BUCUREȘTI – I.C. BRĂTIANU

După cum v-am informat, Primăria Piteşti analizează mai multe variante pentru fluidizarea traficului în zona intersecţiei dintre bulevardul I.C. Brătianu şi Calea Bucureşti.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Până acum proiectanții au avansat două soluţii. Prima – care presupune şi construirea unui pasaj pietonal (foto) – a fost respins de Primărie deoarece nu ar corespunde normelor urbanistice (regimul de înălţime în raport cu blocurile din jur). A doua soluţie propusă constă în construirea unui pasaj subteran rutier de la Centrul de Diagnostic până la Institutul de Proiectări, pe sub bulevardul I.C. Brătianu.

„A doua variantă este bună, dar nu ar rezolva complet problema virajelor pe Calea Bucureşti şi a trecerilor de pietoni. Încă mai aşteptăm soluţii în acest sens.”, spune viceprimarul Cornel Ionică. Deocamdată, găsirea unei soluții se dovedește un demers extrem de anevoios.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3