New Profesional Consult 930 x 122

asociatii de proprietari

STAI LA BLOC? PRIMĂRIA A HOTĂRÂT

Stai la bloc? Primăria a hotărât. Primăria Piteşti a decis ca și în acest an să organizeze concursul „Cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari”.

Citiți și: PITEȘTENII, JIGNIȚI DE PRIMĂRIA LUI IONICĂ. „SUNTEȚI PENIBIL!”

Asociaţiile se pot înscrie în concurs până pe 13 aprilie 2018 inclusiv. Competiția se va desfășura între 2 aprilie şi 18 mai, premierea asociațiilor câștigătoare urmând să aibă loc în perioada Zilelor Municipiului (20-21 mai).

Ca de obicei, vor fi acordate un premiu pentru cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari din întreg Piteștiul şi câte un premiu pentru cea mai bine gospodărită asociaţie din fiecare cartier.

Citiți și: PRIMĂRIA LUI IONICĂ, DEZMĂȚ PE BANI PUBLICI. SUMĂ COLOSALĂ PENTRU CONCERTE

În concurs se pot înscrie doar asociaţiile care nu au datorii la societăţile furnizoare de utilităţi.

La stabilirea câştigătoarelor se vor lua în considerare criterii precum reabilitarea termică și modul în care arată terasa, subsolul și spaţiile verzi aferente etc. În baza unui punctaj se va stabili un clasament şi vor fi acordate premii în bani (asociaţiile câştigătoare şi valoarea premiilor vor fi anunţate în jurul datei de 16 mai 2018).

Amintim că anul trecut marele premiu a fost câștigat de o asociație de proprietari din zona Centru (subiectul pe larg, AICI).

Jupiter 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066