NOR CURIER 930X122

craiovei

STRADĂ DIN PITEȘTI VAI DE MAMA EI!

Stradă din Pitești vai de mama ei! Piteștenii din zona străzii Dârzu (Craiovei) solicită Primăriei să intervină de urgenţă pentru reabilitarea respectivei artere de circulație.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

„Vă rugăm să mergeţi pe strada Dârzu, pe lângă CEZ până la Spitalul de recuperare (n.r. – „Sfântul Nicolae”), şi veți vedea o stradă vai de mama ei! Nu e posibil ca în 2017 în faţa CEZ-ului să avem o asemenea stradă! Plină de gropi!

În zonă se construiesc o mulțime de apartamente. Firmele de construcţii nu spală strada. De ce nu se iau măsuri?”, întreabă, revoltați, reclamanții. 

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Autorităţile piteștene susţin că în zona respectivă se fac lucrări la reţelele de utilităţi şi că abia după ce acestea vor fi terminate se va interveni şi pentru reabilitarea străzii. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3