EcoMoto 930×122

adp

STRĂZI PROASTE ÎN PITEȘTI. VESTE ȘI MAI PROASTĂ!

În programul de investiţii al Primăriei Piteşti sunt prevăzute pentru reabilitare în acest an mai multe artere de circulație. Printre ele se numără bulevardul Eroilor (detalii, AICI), strada Dumbravei și strada Carpenului.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

După cum bine știți, în Pitești sunt străzi care arată foarte rău și nici măcar trâmbițata reabilitare a străzii Exerciţiu nu s-a încheiat, din cauza unui cablu de telefonie pe care proprietarul (operatorul) trebuie să îl mute pe cheltuiala sa şi prin eforturi proprii.

Mai mulţi cetăţeni au întrebat la Primărie când vor fi asfaltate ca la carte străzile ciuruite din Pitești, iar Administraţia Domeniului Public (ADP) a răspuns.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

„Multe dintre străzile municipiului Piteşti urmează să intre într-un proces de reabilitare a reţelelor subterane (n.r. – Vă dați seama ce înseamnă asta la stilul de muncă românesc? Realizați ce balamuc va fi?). Nu considerăm oportun să intervenim pentru reparaţii capitale ale carosabilului acestor străzi până când nu vor fi reabilitate reţelele subterane.

De aceea, în perioada următoare vom executa lucrări de reparaţii locale acolo unde carosabilul este foarte deteriorat.”, se arată în răspunsul dat de ADP.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90