Donaris 930 x 122

autobuze

SURPRIZĂ! CE SE PREGĂTEȘTE LA PUBLITRANS

UPDATE: Surpriză pe autobuzele Publitrans. Societatea de transport public în comun a municipalității vine cu următoarele precizări: ”Multe autobuze din parcul nostru sunt dotate cu camere de luat vederi care au contribuit la soluţionarea unor infracţiuni şi la lămurirea unor reclamaţii din partea cetăţenilor, inclusiv a celor care au călătorit fără legitimaţii de călătorie valabile.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Am analizat posibilitatea şi oportunitatea purtării unor uniforme personalizate de către echipele de control şi nu am putut luat o decizie în acest sens deoarece nu sunt numai avantaje sau nu am putut stabili în mod categoric avantajele acestei schimbări. În momentul de faţă, nu credem că uniforma ar fi soluţia cea mai potrivită.

Constituie o preocupare a noastră eficientizarea acţiunilor de control şi vă asigurăm de toată disponibilitatea noastră în adoptarea celor mai bune soluţii.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Călătorii de pe autobuzele SC Publitrans 2000 SA Piteşti vor avea parte de la anul de o mare surpriză.

Astfel, atât şoferii firmei subordonată Consiliului Local, cât şi controlorii vor avea uniforme de serviciu specifice. În acest fel, autorităţile locale vizează două aspecte: pe de-o parte, creşterea prestanţei angajaţilor în faţa călătorilor şi, pe de alta, eliminarea posibilităţii apariţiei unor abuzuri (controlori falşi).

Totodată, în autobuze ar urma să fie montate camere video de supraveghere pentru a fi mai uşor identificaţi cei care fac scandal sau care circulă fără bilet ori, mai grav, fură din genţile şi buzunarele călătorilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90