NOR CURIER 930X122

craiovei

SURPRIZĂ ÎN CRAIOVEI

Surpriză în Craiovei. În urmă cu doar câteva zile, semnalam o nemulțumire față de modul jalnic în care arată o stradă din cartierul piteștean Craiovei.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Este vorba despre strada Dârzului, care iese din Calea Craiovei, pe lângă noul sediu CEZ, spre Spitalul „Sfântul Nicolae”. Strada este plină de gropi, iar când plouă se transformă într-un coşmar pentru şoferi. Amănunte, AICI.

Ei bine, surpriză! De această dată plăcută! Primăria a reacţionat și a făcut un proiect de Hotărâre prin care propune Consiliului Local să aprobe 3,6 milioane de lei pentru reabilitarea acestei străzi.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Investiţia ar urma să fie aprobată în ședința ordinară în plen de săptămâna viitoare a municipalității. Termenele de execuție vor fi stabilite după parcurgerea procedurilor legale de achiziţii publice. (Foto: descriptiv – cartierul Craiovei) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90