Donaris 930 x 122

pasaj

SURPRIZĂ ÎN PRUNDU

Surpriză în Prundu. Locuitorii din cartierul Prundu, dar mai ales şoferii care circulă prin zonă au parte în aceste zile de o surpriză.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Astfel, intersecţia de la sensul giratoriu din Prundu (o parte din bulevardul Petrochimiştilor, o parte din strada Fraţii Goleşti, o parte din strada Basarabiei şi strada Lânăriei) a fost „frezată” şi urmează să fie asfaltată. Autorităţile au luat această decizie deoarece în carosabil se formaseră gropi. Lucrările vor fi realizate de Administraţia Domeniului Public Piteşti.

Pe de altă parte, autorităţile aşteaptă de la Guvern (după ce se vor calma lucrurile privind situaţia Cabinetului Grindeanu) bani pentru construcţia unui pasaj care să treacă peste acest sens giratoriu şi peste calea ferată de pe strada Lânăriei, acolo unde se formează zilnic cozi, mai ales de tiruri, la bariera de la trecerea peste calea ferată.

Citiți și: Dramă în Prundu!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90