SMART KIDS 930X122

containere

SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ! IONICĂ: „E PĂCAT!”

Surpriză neplăcută! Ionică: „E păcat!”. O contestaţie depusă de un agent economic participant la licitaţia de atribuire organizată în acest sens și care s-a desfășurat recent blochează, pentru moment, una dintre cele mai importante investiţii prevăzută în bugetul local al Piteştiului.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

Este vorba despre cumpărarea a 150 de containere de gunoi încastrate în pământ, care vor fi amplasate în diverse zone ale oraşului, ca parte a unui program ce va continua şi în anii care urmează. Valoarea licitaţiei este de 13 milioane de lei. Amănunte, AICI.

„Agentul economic de pe locul 2 ne-a contestat. Rămâne să vedem cum se va soluţiona această contestaţie, dar e păcat că stăm atât de mult timp pe loc.”, ne declară primarul Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești. Mizerie cât cuprinde! Au fost prinși în flagrant!

De la această contestaţie se poate ajunge şi în instanţa de judecată. Prin urmare, montarea efectivă a noilor containere ar putea începe abia la anul. La fel s-a întâmplat cu unele locuri de joacă: ar fi trebuit modernizate încă de anul trecut, dar o contestaţie cu care s-a ajuns în sala de judecată a făcut ca procedurile să înceapă abia în vara acestui an.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3