930×122 CAPRA 5

calea bucuresti

SURPRIZĂ PE CALEA BUCUREŞTI

Surpriză pe Calea Bucureşti. Angajaţii Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti au început montarea instalaţiilor de iluminat ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Pe lângă instalaţiile mai vechi (recondiţionate), au fost cumpărate și instalaţii noi, care vor putea fi văzute atât în Centru, cât şi în alte zone ale Piteştiului. De un tratament special va avea parte Calea Bucureşti.

Astfel, în premieră, pe toată lungimea spaţiului verde care separă sensurile de mers va fi montat un tunel de lumini (pe arcade, ca pe Strada Mare, pietonală, dar mult mai jos ca înălțime), iar la intrarea în oraş de la Podul Viilor va fi amplasată o „firmă” luminoasă cu mesajul „La mulţi ani!”.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Aprinderea iluminatului public ornamental şi a bradulului de Crăciun va avea loc în Pitești pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90